15 dec

Iristrofee clubavond 20-12-21

Voor 20 december a.s. staat de Wedstrijd om de IrisTrofee op het programma.
Foto’s zijn ingeleverd, de jury is aan de slag gegaan en de PowerPointpresentatie is klaar.

Helaas mogen we niet met z’n allen na 17.00 uur in een zaal met horecafaciliteiten. Dat betekent dat we de presentatie digitaal zullen moeten doen met de juryleden en wij als deelnemers – toehoorders thuis achter het scherm van de laptop. Het is niet anders. Uitstellen is geen optie is. Het is de wedstrijd om de IrisTrofee 2021 en daarom gaat die ook in 2021 plaatsvinden. We maken er het beste van.

Deze week ontvang je een Zoomlink om op maandag 20 december te kunnen inloggen. Het bestuur zit dan vanaf 19.30 uur klaar om jullie digitaal te ontvangen en toe te spreken en geeft daarna het woord aan de juryleden. Lex bedient de presentatie en laat de foto’s op jullie scherm zien. De juryleden geven dan hun commentaar.

Wij zijn benieuwd naar de beoordelingen van de jury van onze foto’s.
De volgorde van presenteren is: 
Landschap en natuur
Mensen 
Vrij werk.

Wanneer we pauzeren gaan we nog bepalen in overleg met de juryleden. Het pauzedrankje moet je dit jaar zelf verzorgen.

Na de presentatie zullen de winnaars van de drie categorieën worden bekend gemaakt en als sluitstuk de winnaar van de IrisTrofee 2021. Eeuwige roem valt haar of hem ten deel en een half jaar lang de Iris Wisseltrofee in huis (in mei moet hij weer worden ingeleverd maar dan krijgt de winnaar een oorkonde in passepartout).
Voor de categorie-winnaars is ook een prijs beschikbaar. Deze zal later worden overhandigd als we weer bijeen mogen komen.

Daarna sluiten we, na dankzegging aan de jury, de avond af en drink je thuis op de overwinning of de waardering.

Het bestuur.