09 jun

Bondsfotowedstrijd 2022 uitslag op 3 juli a.s.

Deze saaie titel verwijst naar een helemaal niet zo saaie wedstrijd van de Fotobond. De Bondsfotowedstrijd is een jaarlijkse wedstrijd, bedoeld uitsluitend voor fotoclubs aangesloten bij de Fotobond. Persoonlijke leden kunnen hieraan niet deelnemen. 

De wedstrijdcommissie van onze club heeft 10 foto’s geselecteerd, waaronder bovenstaande van Frans Sanders. Met de selectie hopen we hoog te eindigen op de lijst van best presterende fotoclubs van ons land.
Onze commissieleden gaan er naar toe, en ieder lid van Fotoclub Iris kan mee, ook als geen van jouw foto’s is geselecteerd. Je kan er altijd van leren en kennis nemen van de inzendingen van andere clubs. Neem contact op met Hielke Postma.

De Bondsfotowedstrijd 3 juli 2022, 10.00 uur

De presentatie van de uitslag is in 2022 (en naar verwachting ook in 2023) in de prachtige schouwburg van Deventer.

Dit jaar is de jurering anders opgezet dan voorheen, met naar verwachting een boeiende voorstelling en een goede bespreking, aan de jury zal het niet liggen. Er zal meer worden gekeken naar de complete inzending van 10 foto’s en minder naar de foto’s die individueel hoog scoren. Het is tenslotte een clubwedstrijd.

Vorig jaar werden we 30ste van 114 deelnemende clubs. Niet gek toch? Maar … het kan misschien beter!

Dit is de hele foto van Frans Sanders