19 dec

En de winnaar is …

Wederom Ed van der Weijden.
Ed sleepte opnieuw de IrisTrofee in de wacht voor een magnifieke foto van een danseres in een bijzondere pose. Hij was daarmee ook eerste in de categorie Mensen.

Ed mag buitencategorie zijn, ook de winnaars van de andere categorieprijzen hadden prachtige foto’s ingeleverd. Albertine Boere “ving” een vliegje tussen witte paddestoelen (1e categorie Natuur en Landschap} en Hielke Postma legde een tamelijk desolaat industrieel landschap vast (1e categorie Vrij Werk) Het niveau van de inzendingen lag dit jaar hoog, hoewel het aantal inzendingen lager was dan in andere jaren. De jury bestond uit de heren Alex Feenstra, graficus, en Aart Sliedracht, fotograaf, die iedere foto met aandacht hadden beoordeeld.

In totaal 21 van de ingezonden foto’s – van iedere inzender de hoogst beoordeelde foto – zijn vanaf woensdag 20 december tot eind februari te zien in de Bibliotheek van Woerden, Meulmansweg 27.

Onder deze link vind je een impressie van de gezellige avond. Dank aan de Jenaplan Basisschool De Kring dat wij gebruik mochten maken van hun aula, en dank aan de clubleden die de hapjes en drankjes hebben verzorgd.