04 sep

Ad van Hulten 50 jaar lid

De eerste clubavond van het seizoen 2018/2019 was een bijzondere avond. Ad van Hulten werd gehuldigd voor zijn lidmaatschap van 50 jaar.

Ad was niet alleen gedurende die lange tijd lid van FC Iris, maar hij heeft ook alle bestuursfuncties vervuld. Ook is hij lange tijd bestuurslid bij de afdeling Utrecht-’t Gooi geweest. Daar was hij penningmeester en organiseerde de interne wedstrijden van de afdeling.

Zijn inzet voor de fotografie werd gehonoreerd met een benoeming als ere-lid van de Fotobond en een aandenken in glas. Dit werd uitgereikt door de secretaris van de Fotobond André van Hooidonk.  Daarna bedankte de secretaris van de afdeling Utrecht-’t Gooi, mevrouw Rien van Dam- Baggen, Ad van Hulten voor zijn inzet bij de Afdeling. Ook herinnerde zij aan haar periode bij het opstarten van een nieuwe fotoclub (fotokring de Heuvelrug) in Maarn. Zij kon met haar vragen toen bij Ad terecht en dat heeft veel geholpen bij de ontwikkeling van deze fotoclub.

Tijdens deze toespraken was de vrouw van Ad binnen gekomen. Zij had al die tijd haar mond dicht moeten houden richting Ad over dit jubileum, terwijl Ad tegen haar had gezegd dat de club waarschijnlijk vergeten was dat hij dit jaar 50 jaar lid was!

Tot slot sprak onze voorzitter Pieter Boere een woord tot de jubilaris. Hij herinnerde zich foto’s van Ad en dankte hem voor zijn inzet voor de club. Zowel Corrie van Hulten als Ad kregen een bos bloemen ter opluistering van dit jubileum.

error: Content is protected !!