2 thoughts on “De winnaar van het thema “Reflectie” is bekend

  1. Hi Hanneke,
    Bij de halfjaarlijkse thema wedstrijden is indertijd afgesproken dat alle foto’s anoniem zijn. De fotograaf kan daardoor zonder schroom allerlei soorten foto’s insturen zonder dat hij/zij er later op wordt aangesproken.
    Bij de bekendmaking van de winnende foto wordt in principe alleen de fotograaf van deze foto bekend. Omdat dit keer de uitslag van foto nummer 2, een foto van jou, erg dichtbij nr 1 lag, en daarbij de foto’s 3,4 en 5 ook dicht bij elkaar lagen, besloten Paul en ik spontaan om ook deze foto’s even te tonen. Dat leek ons leuk voor iedereen. Normaliter blijft het hierbij; is er verder geen communicatie.

    Ik stel voor dat als jij, of een ander lid, wil weten op welke plaats jouw/zijn/haar foto is geëindigd, dit via de mail aan de AC vraagt. De AC stuurt je dan die informatie toe.
    Maar realiseer je wel dat een lagere score niet alles zegt over de kwaliteit van je foto… net als andere keren, zijn er ook deze keer prachtige, goede foto’s bij die toch niet gekozen zijn, en dus een lage score kregen.

  2. Ik ben blij met mijn 2e plaats. Ik ben nog niet zo lang lid en moet er nog een beetje inkomen. Wordt de puntentelling ook nog ergens opgesomd? Ik heb het niet kunnen vinden.

Reacties zijn gesloten.

error: Content is protected !!